ŠOK ZA LJUBITELJE TENISA: / Roger Federer objavio odluku koju nitko nije očekivao!

Image
Foto: AFP

Švicarski teniski genijalac Roger Federer (35) objavio je u utorak kako će propustiti Olimpijske igre u Rio de Janeiru (5 - 21.

26.7.2016.
20:22
AFP
VOYO logo

"Jako sam razočaran što moram objaviti da neću predstavljati Švicarsku na Olimpijskim igrama u Riju i da moram propustiti ostatak sezone. Nakon konzultacija s liječnicima i stručnim timom odlučio sam završiti sezonu jer mi je potreban duži oporavak od operacije koljena kojoj sam se podvrgnuo ranije ove godine. Liječnici su mi savjetovali da, ako želim nastaviti igrati još nekoliko godina, što i namjeravam, moram svom koljenu i ostatku tijela dati vremena za potpuni oporavak", objavio je Federer.

Bez olimpijskog zlata

Nakon poraza od Miloša Raonića u polufinalu Wimbledona Federer je otkazao nastup na ovotjednom turniru iz Masters 1000 serije u Torontu, no nije bilo naznaka da bi mogao objaviti i ovako iznenađujuću odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U briljantnoj karijeri Federer je osvojio 17 Grand slam naslova, ali nije uspio postati i olimpijski pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji. Ima olimpijsko zlato u parovima sa Stanom Wawrinkom iz Pekinga 2008., dok je prije četiri godine u Londonu osvojio srebrno odličje u singlu nakon poraza od Andyja Murraya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo