ŠOK SAT VREMENA UOČI ŽDRIJEBA: / Hrvatska ostala bez jakog aduta, Krajan prijavio Škugora

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Samo sat vremena uoči ždrijeba odigravanja mečeva u finalu Davis Cupa, hrvatski izbornik Željko Krajan odlučio je iz sastava izostaviti Bornu Ćorića.

24.11.2016.
11:36
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Mladi Zagrepčanin je prije mjesec i pol dana operirao koljeno i bilo je neizvjesno hoće li se uspjeti oporaviti na vrijeme za finale. Iako je izbornik Krajan ovaj tjedan širio optimizam i u više navrata isticao kako bi Ćorić trebao biti spreman, na koncu ga je izostavio iz momčadi i prijavio Franka Škugora. Osim njega, u sasatvu su Marin Čilić, Ivo Karlović i Ivan Dodig.

Čilić i Karlović u singlu

Sada je posve jasno da će se u pojedinačnim mečevima Argentincima suprotstaviti Čilić i Karlović koji se vratio u reprezentaciju nakon četiri godine stanke, upravo zbog Ćorićeve ozljede. U parovima se, pak, standardno očekuje nastup Čilića i Dodiga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Argentinu su prijavljeni Juan Martin Del Potro, Federico Delbonis, Guido Pella i Leonardo Mayer. U petak su u zagrebačkoj Areni na rasporedu prva dva pojedinačna dvoboja od 14 sati, u subotu će se od 15 sati igrati parovi, a u nedjelju posljednja dva pojedinačna dvoboja s početkom u 14 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SAD SE SVE ZNA: /

Čilić otvara protiv Delbonisa, a onda na teren izlaze dr. Ivo i Del Potro

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo