SAD JE I SLUŽBENO: / Rafael Nadal stiže u Osijek s namjerom da izbaci Hrvatsku iz Davis Cupa

Image
Foto: AFP, KENA BETANCUR

Conchita Martinez, izbornica španjolske Davis Cup i Fed Cup reprezentacije, potvrdila je imena tenisača s kojima će gostovati u Osijeku u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa od 3. do 5. veljače

24.1.2017.
15:19
AFP, KENA BETANCUR
VOYO logo

Još uvijek nepotvrđenim igračima hrvatske teniske reprezentacije sučelit će se Rafael Nadal (9. na svijetu), Roberto Bautista Agut (14.), Marc López (10. u paru) i Pablo Carreño (31. u singlu, 23. u paru).

Dvojica prvospomenutih trebala bi biti udarna snaga Španjolske u pojedinačnim mečevima, no Marca navodi i da postoji mogućnost da Carreño zamijeni Nadala u singlu. Dalo bi to Španjolcima šansu da kombinacija Nadal-Lopez, zlatna s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, odmorna dočeka ogled parova i dodatno izvrši pritisak na hrvatsku reprezentaciju koja u ovoj akciji ne može računati na svog najboljeg igrača u parovima, Ivana Dodiga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal, četverostruki pobjednik Davis Cupa i vlasnik 14 naslova u pojedinačnoj konkurenciji na turnirima Grand Slam kategorije, još je uvijek aktivan na Australian Openu koji završava samo pet dana prije ogleda reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je prošle sezone izgubila u finalu Davis Cupa od Argentine s 2-3 u Zagrebu, dok se Španjolska vratila u Svjetsku skupinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo