PREKID CRNOG NIZA: / Donna Vekić razvalila nekadašnju najbolju svjetsku tenisačicu

Image
Foto: AFP, CLIVE BRUNSKILL

Veliki negativan niz hrvatske tenisačice Donne Vekić napokon je stigao kraju. Osječanka je u 1.

16.8.2016.
11:38
AFP, CLIVE BRUNSKILL
VOYO logo

Vekić je do glavnog turnira došla kroz kvalifikacije i nakon šest mjeseci napokon ostvarila pobjedu na WTA razini. Prije slavlja protiv Ivanović, posljednju je pobjedu u glavnom ždrijebu WTA turnira, ne računajući 'challengere', ostvarila još u veljači u Dohi.

'Tri odlična meča'

"Jako sam sretna. Odigrala sam tri odlična meča i zadovoljna sam što sam se probila u drugo kolo", rekla je Vekić nakon meča koji je trajao svega 71 minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo drugi međusobni dvoboj ovih tenisačica, a u prvom je, lani na Roland Garrosu, slavila Ivanović koja je u Parizu 2008. osvojila i svoj jedini Grand Slam naslov. U Cincinnatiju, međutim, 28-godišnja Srpkinja nije imala nikakve izglede protiv osam godina mlađe Vekić koja trenutno zauzima 121. mjesto na svjetskoj ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić bolji od Troickog

"Pomoglo mi je što sam već igrala protiv nje i znala sam što trebam raditi. Igrala sam svoj najbolji tenis", rekla je Donna koja će u 2. kolu igrati protiv desete nositeljice, Britanke Johanne Konte.

Ponedjeljak je bio uspješan za hrvatske predstavnike u Cincinnatiju, jer je pobjedu u 1. kolu ATP turnira Masters 1000 serije ostvario Marin Čilić koji je sa 6-3, 6-4 nadigrao Srbina Viktora Troickog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo