POSVAĐALI SE ZBOG ĆEVAPA!? / Iživcirani Đoković ušao u žustru raspravu s bivšim izbornikom

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK
Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Drugi tenisač svijeta Novak Đoković sukobio se prošli vikend u Nišu s bivšim srpskim izbornikom Bogdanom Obradovićem, piše Informer.

7.2.2017.
13:31
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Srbija je u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa u niškoj dvorani Čair svladala Rusiju, a Đoković i Obradović su u subotu ušli u oštru raspravu oko - ćevapa!? Obradović se pojavio u Nišu kako bi primio posebno priznanje za deset godina provedenih na klupi reprezentacije, a tom je prilikom održao i govor koji je pogodio najboljeg srpskog tenisača.

Image
POZNATO ŠEST ČETVRTFINALISTA: /

Belgijci po prvi put dobili Njemačku

Kritike jer ne jede meso

"Moram zahvaliti niškoj publici. Ako vas je pogodilo što Nole ne jede ćevape, on nije mislio ništa loše, evo ja ih jedem. Hvala tenisačima za deset godina sjajne suradnje, želim im sve najbolje", rekao je bivši izbornik, ne sluteći da će njegova šala dovesti do problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informer navodi da se Đokoviću nije svidjelo što ga je Obradović pred publikom prozvao jer ne jede meso. Tenisač je u svlačionici prigovorio bivšem izborniku, a ni ovaj njemu navodno nije ostao dužan, pa je došlo do žestoke rasprave. Na kraju su donekle uspjeli izgladiti odnos, ali se Obradović odmah nakon toga pokupio iz Niša, ne odgledavši dvoboj parova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bez zle namjere'

Obradović je za Informer potvrdio da je došlo do žešće rasprave, ali tvrdi da je između njega i Novaka sve u redu.

"S Novakom mogu o svemu pričati, u odličnim smo odnosima. Možda je to nekome sa strane izgledalo kao svađa. Uvijek mu kažem što mislim. Govorio sam i njemu i javno da mi se njegova ishrana i angažman mentalnog trenera ne sviđa. Uvijek sam raspoložen za šalu, a i ta izjava u Čairu je bila šala, bez zle namjere", poručio je Obradović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo