PONASANJE KOJE JE ZGROZILO SRBIJU: / 'U redu je da meni vicete Vucicu pederu'

Srpski premijer Aleksandar Vucic osvrnuo se na vrijedanje najboljeg tenisaca svijeta Novaka Dokovica, kojeg su navijaci Partizana pocastili ruznim rijecima.

3.3.2015.
17:27
VOYO logo

Novak Dokovic prisustvovao je kosarkaskoj utakmici 23. kola ABA lige izmedu Partizana i Crvene Zvezde u beogradskom Pioniru i dozivio salve uvreda. Naime, Dokovic je poznat kao navijac Zvezde. Stoga su ga Grobari pocastili s ruznim rijecima, skandiravsi mu:

"Plati porez, pi*ko ciganska!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponasanje beogradskih navijaca osudio je srpski premier Aleksandar Vucic, kazavsi kako je "sramota da najbolji tenisac svijeta dozivljava uvrede na utakmici od strane navijaca Partizana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je legenda Srbije ili ce biti legenda. Sramota je sto Srbi vrijedaju Dokovica po navijackoj osnovi. U redu je da meni vicete 'Vucicu, pederu', ali da to vicete Dokovicu, to je bezobrazluk najgore vrste“, jasan je srpski premijer, prenosi B92.

Takoder, prvi covjek Srbije prokomentirao je i situaciju oko malverzacije s kartama za Davis Cup. Mnogi ljubitelji tenisa u Srbiji ostali su bez prilike da nabave karte. Da stvar bude bolja ili, bolje receno sumnjivija, sve su karte za susret izmedu Srbije i Hrvatske u Kraljevu 6. i 8. ozujka prakticki rasprodane prije pustanja u slobodnu prodaju koja je, pak, trajala svega par minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nebojsa Stefanovic ce izaci i sa tim, ali uslo je 3.500 ljudi. Nadlezni organi rade taj posao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo