PLASIRAO SE U ČETVRTFINALE: / Karlović se osvetio igraču koji ga je svladao u Wimbledonu

Image
Foto: AFP, LEON NEAL

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira koji se igra u Newportu nakon što je u susretu 2. kola bio bolji od kanadskog kvalifikanta Franka Dancevica.

13.7.2016.
19:28
AFP, LEON NEAL
VOYO logo

Bio je ovo njihov drugi međusobni ogled na turnirima ATP kategorije nakon kojeg je Karlović poravnao omjer protiv igrača koji ga je svladao 2014. u Wimbledonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je na turniru službenog naziva Hall of Fame Tennis Championships postavljen za drugog nositelja, a protivnik u sljedećem kolu bit će mu Švicarac Marco Chiudinelli.

Protiv 248. tenisača svjetskog poretka Karlović je startao je izgubljenim servisom odmah na početku i setom manjka nakon što je propustio iskoristiti svoje tri lopte za obrat u sedmoj igri (0-40). Drugi set otišao je do trinaeste igre nakon što su obojica pokazala sigurnost na početnom udarca, ali pritom treba izdvojiti da je Karlović propustio realizirati šest lopti za obrat, odnosno po tri vezane u drugom i šestom gemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješniji je bio u završnici meča turnira na kojem je u posljednje dvije godine igrao susrete za naslov i pritom upisivao poraze od Rajeeva Rama (2015.), odnosno Lleytona Hewitta (2014.). Break je napravio kod 4-4 iskoristivši prvu priliku kod 0-40 na Dancevicev servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir u Newportu je iz serije 250, a uz nagradni fond od 500,000 američkih dolara igra se na travnatoj podlozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo