'OVO SE DOGAĐA JEDNOM U ŽIVOTU': / Legendarni Ivan Ljubičić dao sasvim neobičan savjet Čiliću i društvu

Image
Foto: AFP, JOE KLAMAR

Uoči finala Davis Cupa u kojem će Hrvatska od petka do nedjelje u zagrebačkoj Areni ugostiti Argentinu, oglasio se i legendarni Ivan Ljubičić koji je našu reprezentaciju 2005.

22.11.2016.
7:20
AFP, JOE KLAMAR
VOYO logo

Ljubičić se prisjetio te povijesne godine za hrvatski tenis, a jedini za čime žali je, priznaje, što nisu malo bolje proslavili uspjeh u Bratislavi i pobjedu protiv Slovačke.

Image
IDEMO PO 'SALATARU': /

Stigao je i najjači hrvatski adut, evo što je poručio navijačima

Image
IDEMO PO 'SALATARU': /

Stigao je i najjači hrvatski adut, evo što je poručio navijačima

'Trebali smo više slaviti'

"Nažalost, moja sjećanja na 2005. su pomalo maglovita. Bilo je jako puno prekrasnih trenutaka koji se nikad neće zaboraviti. Bilo je puno nervoze, puno uzbuđenja. Jedna stvar koje se sjećam i zbog koje mi je žao je što nismo malo više proslavili taj uspjeh. Stvarno smo bili presretni, no svi smo poslije negdje žurili i ispalo je sve na brzinu. Naravno, to ne umanjuje taj prekrasan osjećaj koji još danas nosimo u sebi", rekao je Ljubičić u intervjuu za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ivan Ljubičić

Nekadašnji treći tenisač svijeta tvrdi da bi danas sigurno duže slavio sa suigračima.

"Definitvno! Dajem dečkima savjet da ako osvoje finale, da se skupe, da se drže zajedno još barem 24 sata, da slave i ne žure nigdje jer to se najvjerojatnije događa samo jednom u životu. Evo Karlović ima i drugu šansu, ali to je rijetka situacija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Atmosfera je ključ uspjeha'

Čovjek s najviše nastupa i pobjeda za hrvatsku reprezentaciju poslao je za kraj poruku današnjoj generaciji koju predvodi Marin Čilić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poruka svim našim igračima je da, kad igraju, daju sve od sebe. To je sve. Ne mislim da je nerealno očekivati od svih igrača da uvijek budu spremni kad su tu za reprezentaciju i kad se odluče i pripreme. Vjerujem da će i atmosfera u ekipi biti kvalitetna jer to je ključ uspjeha u Davis Cupu. Drago mi je da je da su ovi momci isto uspjeli to osjetiti i još jedan mali korak koji je zapravo ogroman ih dijeli do konačne pobjede", zaključio je Ljubičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo