ODUŠEVLJENI GORAN: / "Podsjeća me na pit bulla - kad zagrize, ne pušta!"

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

U mladom i talentiranom Borni Ćoriću krije se budući osvajač Grand Slam turnira. Mišljenje je to najvećeg hrvatskog tenisača svih vremena Gorana Ivaniševića.

2.10.2015.
13:18
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Priču o jednom od najvećih dragulja hrvatskog sporta napravio je ovaj tjedan i ugledni američki CNN. Uz podsjećanje da 18-godišnji Zagrepčanin već iza sebe ima pobjede protiv Rafaela Nadala i Andyja Murrayja, CNN je istaknuo da Ćorića krasi nevjerojatno samopouzdanje, a njegov je moto sažet u tetovaži koja mu krasi ruku: "Nema ništa gore u životu nego biti običan".

"Može osvojiti Grand Slam"

"Borna definitivno može osvojiti Grand Slam. On je jedan od petorice, šestorice igrača koji će dominirati muškim tenisom u sljedećih pet ili deset godina", istaknuo je Ivanišević u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Goran Ivaniševići Borna Ćorić

"Prvi sam ga put vidio kad je imao 12 godina. Imao je ono nešto što se ne može kupiti, što se ne može naučiti, s čime moraš biti rođen. Po načinu na koji odigrava poene i na koji se bori podsjeća me na pit bulla. Kad pit bull zagrize, ne pušta te. Tako je i s Bornom", dodao je Ivanišević.

"Slao mi je poruke nakon svakog meča"

U jednom trenutku karijere Ćoriću je odnos s nekadašnjim osvajačem Wimbledona bio od presudne važnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomogao mi je kada sam bio jako mlad i kada sam se mučio. Nisam imao trenera šest mjeseci i nisam uopće igrao dobro. Ali, Goran je bio tu, slao mi je poruke nakon svakog meča, zvao me, puno smo razgovarali jer u tom trenutku uopće nisam imao samopouzdanja", prisjetio se Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo