ODUŠEVLJENI GORAN: / "Podsjeća me na pit bulla - kad zagrize, ne pušta!"

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

U mladom i talentiranom Borni Ćoriću krije se budući osvajač Grand Slam turnira. Mišljenje je to najvećeg hrvatskog tenisača svih vremena Gorana Ivaniševića.

2.10.2015.
13:18
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Priču o jednom od najvećih dragulja hrvatskog sporta napravio je ovaj tjedan i ugledni američki CNN. Uz podsjećanje da 18-godišnji Zagrepčanin već iza sebe ima pobjede protiv Rafaela Nadala i Andyja Murrayja, CNN je istaknuo da Ćorića krasi nevjerojatno samopouzdanje, a njegov je moto sažet u tetovaži koja mu krasi ruku: "Nema ništa gore u životu nego biti običan".

"Može osvojiti Grand Slam"

"Borna definitivno može osvojiti Grand Slam. On je jedan od petorice, šestorice igrača koji će dominirati muškim tenisom u sljedećih pet ili deset godina", istaknuo je Ivanišević u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Goran Ivaniševići Borna Ćorić

"Prvi sam ga put vidio kad je imao 12 godina. Imao je ono nešto što se ne može kupiti, što se ne može naučiti, s čime moraš biti rođen. Po načinu na koji odigrava poene i na koji se bori podsjeća me na pit bulla. Kad pit bull zagrize, ne pušta te. Tako je i s Bornom", dodao je Ivanišević.

"Slao mi je poruke nakon svakog meča"

U jednom trenutku karijere Ćoriću je odnos s nekadašnjim osvajačem Wimbledona bio od presudne važnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomogao mi je kada sam bio jako mlad i kada sam se mučio. Nisam imao trenera šest mjeseci i nisam uopće igrao dobro. Ali, Goran je bio tu, slao mi je poruke nakon svakog meča, zvao me, puno smo razgovarali jer u tom trenutku uopće nisam imao samopouzdanja", prisjetio se Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo