BIZARNA SITUACIJA O KOJOJ SU SVI PRIČALI DOBILA NEVJEROJATAN RASPLET: / Utučena Belgijka na kraju osvojila turnir

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Nevjerojatan rasplet na turniru u Hobartu.

14.1.2017.
15:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Belgijka Elise Mertens u subotnjem je finalu turnira sa 6-3, 6-1 razbila Monicu Niculescu, 40. tenisačicu svijeta, te je prvi put u karijeri upala među 100 najboljih igračica WTA ljestvice, javlja američki ESPN. Vijest koja na prvu ne zvuči ništa posebno.

‘NISAM OVO OČEKIVALA’: Senzacionalna Jana Fett ne staje, izborila je plasman u polufinale Hobarta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htjele predati meč

No, iza nje se krije zanimljiva priča. Naime, Sachie Vickery i Elise Mertens su već nakon prvog gema meča drugog kola turnira u Hobartu zatražile pomoć liječnika. I jedna i druga htjele su predati meč kako bi stigle na kvalifikacije Australian Opena, jer je u glavnom ždrijebu Grand Slama u igri puno veći novac nego u Hobartu. Tu situaciju možete vidjeti u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utučena Mertens morala u četvrtfinale

Na kraju je sudac procijenio kako je Vickery prva predala pa je ona zadovoljna napustila teren, a utučena Mertens je morala u četvrtfinale, ostavši tako bez kvalifikacija prvog Grand Slama sezone.

Međutim, dogodio se nevjerojatan rasplet. Vickery je ispala već u prvom kolu kvalifikacija za Australian Open, a "ozlijeđena" Mertens otišla do kraja turnira u Hobartu i zaradila više od 40 tisuća dolara. Tako je ovaj bizaran meč u kojem su i jedna i druga tenisačica pokušale predati, dobio je rasplet o kojem će se još pričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je pobjednica Hobarta u polufinalu turnira svladala 20-godišnju Zagrepčanku Janu Fett, koja je ostvarila rezultat karijere plasiravši se u polufinale WTA turnira u Hobartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo