NOVI PROBLEMI ZA HRVATSKU! Ćorić poslao jasnu poruku: / 'Krajan je za mene završena priča'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Željko Krajan iznenadio je javnost kada je za finale Davis Cupa protiv Argentine iz momčadi izostavio Bornu Ćorića.

1.12.2016.
10:40
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Iako je mladi Zagrepčanin nakon polufinala protiv Francuske završio na operaciji koljena i njegov je nastup protiv Argentine bio pod upitnikom, uspio se vratiti treninzima i konkurirao je za finale. Krajan je, međutim, umjesto njega u sastav uvrstio Franka Škugora što je odmah izazvalo brojne prijepore.

Image
IZBORNIK OBJASNIO TEŠKU ODLUKU: /

'Gledao sam ga na terenu i jednostavno sam to morao napraviti'

Daleko od klupe

Ćorić je, ipak, Hrvatskoj donio presudni bod i u osmini finala i u četvrtfinalu i mnogi su smatrali da je zaslužio biti u momčadi, barem kao četvrti igrač. Ovako, da je Hrvatska kojim slučajem pobijedila Argentini u zagrebačkoj Areni, Ćorić se ne bi vodio kao pobjednik Davis Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su odnosi između 20-godišnjeg tenisača i izbornika narušeni, dalo se naslutiti već po događajima iz Arene. Za razliku od Mate Delića i Marina Draganje, koji su također bili izvan sastava za finale, ali su sjedili uz klupu naše reprezentacije, Ćorića nije bilo nigdje u blizini. Nije ga bilo ni dan kasnije na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve ovisi o koljenu'

"Nisam bio kod predsjednice jer nisam bio dio službenog Davis Cup tima pa mislim da ni ne zaslužujem biti tamo. Odnos s Krajanom za mene je definitivno završena priča", potvrdio je Ćorić u izjavi za Croatian Tennis.

Na pitanje hoće li biti dio reprezentacije u 2017. godini, kratko je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ovisi o koljenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo