PRIMITIVAC NA DJELU

NOVA SRAMOTA TENISKE LEGENDE: Igračicu zvao kur*om i natjerao ju u suze

Nekoć najbolji svjetski tenisač, danas izbornik najboljih rumunjskih tenisačica, Ilie Nastase, izazvao je pravi skandal i prekid ogleda Fed Cupa između Rumunjske i Velike Britanije zbog novog sramotnog ispada.

ODVRATAN RASISTIČKI KOMENTAR TENISKE LEGENDE: ‘Hoće li Serenino dijete biti boje čokolade ili mlijeka?’

Još se nisu stišale kritike nakon rasističkog komentara 70-godišnjaka na račun nerođenog dijeteta Serene Williams, a Nastase je iznenadio novom budalaštinom tijekom ogleda između Johanne Konte i Sorane Cirstee. Kako navodi BBC, Nastase je udaljen s terena nakon što je vrijeđao suca, Kontu i trudnu izbornicu Anne Keothavong koju je i pred ogled dviju reprezentacija zagrlio i tražio broj hotelske sobe. Obje je u više navrata nazvao kur*ama i psovao ih.

Meč je prekinut nakon što je Konta izgubila servis i rasplakala se na terenu.

Nakon prekida dugog 25 minuta vratila se na teren pri rezultatu 6-2, 1-3 i nanizala pet gemova za pobjedu što je pak razljutilo Cirsteu. Ustvrdila je Rumunjka da su i nju znali tijekom meča vrijeđati, no da nije plakala i tražila prekid. Čudilo ju je i to da je odmor zatražila nakon gubitka servisa i kazala da će i sama u budućnosti možda primijeniti tu taktiku.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr