NEUNIŠTIVI KARLOVIĆ GAZI I DALJE: / U svome stilu sredio Srbina za četvrtfinale jakog turnira

Image
Foto: AFP, KAZUHIRO NOGI
Image
Foto: AFP, KAZUHIRO NOGI

Hrvatski teniski veteran, 37-godišnji Ivo Karlović, plasirao se u četvrtfinale ATP turnira iz serije 500 koji se igra u Tokiju.

6.10.2016.
10:55
AFP, KAZUHIRO NOGI
VOYO logo

Karlović je u meču koji je trajao jedan sat i 48 minuta pobijedio Srbina Janka Tipsarevića sa 7-6 (9), 7-6 (5). Bio je to treći međusobni meč ovih tenisača i druga pobjeda Diva sa Šalate.

Slijedi Monfils

U prvom setu nijedan tenisač nije imao priliku za oduzimanje servisa suparniku, a u tie-breaku je Karlović spasio dvije set-lopte prije nego što je uspješno okončao tu dionicu igre u svoju korist. U drugom je setu Zagrepčanin prvi došao do breaka i poveo s 3-1, ali vrlo brzo je Tipsarević uzvratio i odluka je ponovno pala u tie-breaku. Ovaj put je Karlović imao manje problema, iskoristio je prvu meč-loptu i prošao u četvrtfinale. Ukupno je u meču protiv 32-godišnjeg Srbina ispalio 24 asa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za plasman u polufinale Karlović će igrati protiv drugog nositelja, Francuza Gaela Monfilsa. Protiv njega je dosad igrao pet puta i pobijedio dvaput, a posljednji su se put sudarili u finalu nedavnog turnira u Washingtonu gdje je uspješniji bio Francuz.

Dodajmo da je u Tokiju i najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić koji će u četvrtfinalu igrati protiv Argentinca Juana Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo