NEOČEKIVANI PROBLEMI

NEMAMO GDJE IGRATI FINALE: Tenisači u borbi protiv Parnog valjka i Marvelovih junaka!

Hrvatski tenisači bit će domaćini Argentini u finalu Davis Cupa do 25. do 27. studenog, ali sada se nameće ključno pitanje – gdje će se igrati taj dvoboj.

Pravila Međunarodnog teniskog saveza (ITF) govore da se finale mora igratiu dvorani koja prima najmanje 12.000 gledatelja. U Hrvatskoj takvom kriteriji odgovaraju samo Arena Zagreb i splitska Spaladium Arena, no obje su u spomenutom terminu – zauzete.

BRILJANTNI MARIN ČILIĆ POMEO NEMOĆNOG FRANCUZA: Hrvatska drugi put u povijesti ušla u finale Davis Cupa!

HRVATSKA PROTIV ARGENTINE ZA TROFEJ: Čilić i društvo ugostit će Gauče u borbi za ‘salataru’!

Termini odavno rezervirani

U zagrebačkoj Areni se upravo od 25. do 27. studenog održava šou Marvel Universe Live koji superjunake iz stripova i filmova donosi uživo pred gledatelja u zahtjevnoj produkciji, pa su organizatorima potrebne velike dvorane. Termin za taj šou je odavno rezerviran, a i ulaznice su već u prodaji.

Hrvatski tenisači burno su proslavili pobjedu protiv Francuske u Zadru i plasman u finale Davis Cupa.

Druga opcija je Spaladium Arena u kojoj je 19. studenog zakazan koncert Parnog valjka za koji se također već mogu kupiti ulaznice. Iako je taj koncert šest dana prije početka finala Davis Cupa, u to doba bi teren već morao biti spreman za tenisače.

Hoće li ITF progledati kroz prste Hrvatskom teniskom savezu (HTS) i dopustiti mu organizaciju dvoboja u nekoj manjoj dvorani? U tom bi slučaju u obzir svakako došao zadarski Višnjik u kojem su Čilić i društvo ovaj vikend svladali Francusku u polufinalu. Ne bude li tako, HTS će morati tražiti drugo rješenje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr