NAKON ŠOKANTNOG PORAZA OD ARGENTINE: / Međugorac se emotivnom porukom obratio čitavoj naciji: 'Nije lako..'

Image

Dan nakon šokantnog poraza u dramatičnom finalu Davis Cupa protiv Argentine, hrvatski teniski reprezentativac Ivan Dodig u ponedjeljak se putem Instagrama obratio naciji emotivnom porukom.

28.11.2016.
18:21
VOYO logo

Još uvijek boli poraz od Argentine. Bolit će još dugo. Sve je još friško, ne možemo se oteti dojmu blizine "salatare" koja se već vidjela u rukama naših tenisača. U posljednji dan Davis Cup finala u Areni Zagreb, Hrvatska je ušla s vodstvom od 2-1.

Čilić imao 2-0 i break u trećem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je jučer protiv Del Potra imao u četvrtom meču, u kojem je lovio bod vrijedan osvajanja Davis Cupa, 2-0 u setovima i break na početku trećeg. I onda se sve - srušili! Del Potro je "poludio" na terenu, počeo pogađati sve živo i na kraju slavio s 3-2 u setovima. Sve je bilo na leđima Ive Karlovića. No, "doktor Ivo" protiv Federica Delbonisa nije mogao.

ARGENTINA NA KROVU SVIJETA: Novi pobjednici Davis Cupa godinu završavaju kao prvi na ljestvici! Evo koja je Hrvatska

'Doktor Ivo' šaptom pao

Delbo je odigrao meč karijere i s 3-0 pomeo Karlovića za veliki trijumf svoje reprezentacije i šok u Areni Zagreb i čitavoj Hrvatskoj. Poraz od Argentine jako je pogodio hrvatske reprezentativce. Nije se našima lako pomiriti s porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotovo ne njemu, jedinom neporaženom u finalu. Ivanu Dodigu. Dodig je u subotu donio Hrvatskoj pobjedu u paru s Čilićem, dan nakon finala oglasio se emotivnom porukom.

"Nije lako podnijeti poraz kad je tako malo falilo do pobjede. Ipak, ponosan sam jer smo dali sve od sebe. Hvala svima koji ste nas podržali u pobjedi i porazu", napisao je Dodig na svom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo