MURRAY POSTAO SVJETSKI BROJ 1: / Nakon što je svladao Đokovića, Čilić ostao bez odgovora protiv Isnera

Image
5.11.2016.
15:50
VOYO logo

Dan nakon što je iz 15. pokušaja po prvi put svladao prvog igrača svijeta, Srbina Novaka Đokovića, Čilić je u sedmom međusobnom dvoboju po prvi puta izgubio od visokog Amerikanca.

Isner je sjajno servirao tijekom čitavog dvoboja, a usto je vrhunski reternirao Čilićeve servise, dok Čilić nije igrao niti približno dobro kao u posljednje vrijeme kada je osvojio Basel prošloga tjedna, te svladao Karlovića, Goffina i Đokovića u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neumoljivi Isner

Već u prvoj igri dvoboja Čilić je bio suočen s tri "break-lopte", no svaki puta se uspio izvući odličnim servisom. U devetoj igri prve dionice servis mu nije pomogao kada se našao u nezavidnoj situaciji. S dva promašaja na mreži ispustio je svoj početni udarac, a Isner je mirno odsrvirao za prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtoj igri drugog seta Čilić je s tri vezana odlična reterna stigao do jedine "break-lopte" u dvoboju, a tada je Isner odgovorio s tri uzastopna asa s kojima se izvukao iz te situacije. Našem najboljem igraču koncentracija je u potpunosti pala u samoj završnici, kod rezultata 3-3 dopustio je Isneru da stigne do tri vezane "break-lopte" od kojih je iskoristio treću, da bi kod 3-5 još jednom izgubio servis, a samim time i meč.

Plasmanom u polufinale Pariza Čilić je osigurao nastup na završnom Mastersu koji će se igrati u Londonu od 13. do 20. ovog mjeseca, a ujedno će u ponedjeljak držati sedmo mjesto na ATP ljestvici što mu je najbolji plasman u dosadašnjoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjena na vrhu

Isner će u finalu u nedjelju igrati protiv Andyja Murraya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanac će u ponedjeljak po prvi puta u karijeri držati prvo mjesto na ATP ljestvici najboljih tenisača svijeta nakon što mu je Kanađanin Miloš Raonić predao polufinalni susret bez borbe. Murray će na prvom mjestu ATP ljestvice smijeniti Đokovića koji je držao tu poziciju posljednja 122 tjedna.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo