MARIN ČILIĆ NA MJESTU NEZABORAVNIH TRENUTAKA: / 'Lijepo se vratiti ovdje, ovo je moj drugi dom'

Image
Foto: AFP, STAN HONDA
27.8.2016.
15:51
AFP, STAN HONDA
VOYO logo

"To je jedan od meni najposebnijih turnira u sezoni sezoni i lijepo se vratiti. Osjećaji su predivni, svaki se dan prisjećam te 2014. i ovdje je definitivno moj drugi dom. Nadam se da ću nastaviti sa sjajnom formom od prošlog tjedna i nadam se jako dobrom turniru. Pokušat ću držati formu jako, jako visoko, a dokle će me to dovesti, to ćemo vidjeti", kazao je Čilić koji je prošli tjedan osvojio turnir iz Masters serije u Cincinnatiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranju turnira nepoznati Brazilac

U prvom kolu US Opena, Čilića očekuje Brazilac Rogério Dutra da Silva (32), 109. tenisač svijeta, s kojim naš tenisač do sada nije nikada igrao.

"Mislim da s njim nikad nisam čak ni trenirao, a ni igrao, tako da ću pokušati pogledati neke njegove mečeve na internetu, da vidim što bih mogao očekivati", rekao je naš najbolji tenisač. Čilić je kazao kako osjeća napredak u igri na mreži čemu je sigurno pridonijela suradnja sa Šveđaninom Jonasom Bjorkmanom koji mu je novi trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moja je ideja bila tražiti od trenera da popravim igru na mreži'

"Ideja mi je bila popraviti igru na mreži i to i prije nego sam počeo raditi s Björkmanom. Moja je ideja bila tražiti od trenera da popravim igru na mreži i u konekciji igre između osnovne linije i igre na mreži. Mislim da je tu imam najviše prostora za napredak. Razmišljao sam o mogućnostima i Jonas se ispostavio kao jedna od najboljih, čak i moj prvi izbor za trenera", dodao je Čilić napomenuvši da već vidi napredak u svojoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta smo trenirali posljednjih nekoliko dana na US Openu i već osjetim dosta napretka u svojoj igri na mreži. Naravno treba puno vremena kako bih to implementirao u cjelokupnu igru. Te je stvari dosta teže promijeniti na mečevima, ali nadam se da će to ići lakše i da neće biti prevelikih problema", zaključio je hrvatski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo