Šarapova dočekala osvetu i osvojila 'bijesni' Porsche!

U finalu WTA turnira u Stuttgartu (dvorana, zemljana podloga), u ogledu dvije najbolje svjetske tenisačice u ovom trenutku, Marija Šarapova je pobijedila Viktoriju Azarenku 6:1, 6:4.

29.4.2012.
22:13
VOYO logo

Šarapova je tako osvojila 25. WTA turnir u karijeri, a premijerni ove godine. Azarenka je, pak, ostala na 12. titula, a ovo joj je bio tek drugi poraz u 2012. godini (nakon Bartoli u Miamiju).

U prvom je setu Šarapova potpuno dominirala osvojivši dvostruko više poena (28-14). U drugom je setu Azarenka odolijevala do 3-3, kada je ipak pokleknula na svoj početni udarac. Šarapova je iskoristila tek osmu break-loptu u tom setu, ali joj je to bilo dovoljno da kasnije put do slavlja potvrdi s dva lako osvojena servis-gema u kojima nije izgubila niti jedan poen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je u cijelom meču Azarenka imala jednu jedinu break-loptu, koju nije iskoristila. Ruska je tenisačica osvojila čak 31 od 37 poena nakon prvog ubačenog servisa. Iskoristila je tri od 11 break-lopti, a u meču je osvojila čak dvadeset i jedan poen više (68-47).

Donekle je ovo bila 'osveta' za finalne poraze ove godine Šarapove od Azarenke. Gubila je na Australian Openu u finalu (6:3, 6:0 za Bjeloruskinju) i u Indian Wellsu (6:2, 6:3 za Azarenku). Ukupno sada Azarenka ima 5-4 u međusobnim omjerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo