MA, KAKVA PENZIJA: / Neuništivi Roger Federer napravio potez koji će oduševiti sve njegove obožavatelje

Image

Ako ste pomislili da bi švicarski teniski velikan Roger Federer (35) u skorije vrijeme mogao proglasiti kraj karijere, bili ste u krivu.

22.2.2017.
17:33
VOYO logo

Nakon što je početkom godine senzacionalno osvojio Australian Open i došao do 18. Grand Slam naslova u karijeri, Federer je dao naslutiti da ga iduće godine možda neće biti u Melbourneu. No, ove srijede je jedan od najvećih tenisača svih vremena napravio potez kojim je jasno pokazao da ćemo ga još dosta dugo gledati u akciji.

Može li do Tokija?

Federer je, naime, potpisao ugovor s ATP turnirom u svome rodnom Baselu kojim se obvezao da će nastupati tamo najmanje do 2019. godine. I s 38 godina na leđima, dakle, namjerava biti dio teniske karavane i oduševljavati brojne obožavatelje diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujem se što ću i dalje igrati pred svojom publikom. Basel mi je jedan od najvažnijih turnira u sezoni", izjavio je Federer koji je sedam puta osvajao ovaj turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarac se nakon šestomjesečne stanke zbog ozljede u siječnju vratio u velikom stilu i osvojio Australian Open s pozicije 17. nositelja. Mnogi su ga otpisali, ali dokazao je da je i dalje sposoban za igru na najvišoj razini, a nakon potvrde da će igrati najmanje do kraja 2019. godine, mnogi sada misle kako postoji mogućnost da ćemo ga gledati i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo