LOV NA POLUFINALE: / Amerikanci objavili gdje će ugostiti Hrvatsku

Image
Foto: AFP

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će u četvrtfinalu Svjetske skupine protiv SAD-a gostovati u Portlandu, potvrdio je u četvrtak Američki teniski savez (USTA).

5.5.2016.
20:39
AFP
VOYO logo

Dvoboj će biti odigran od 15. do 17. srpnja, u tjednu nakon Wimbledona, i to na betonskoj podlozi, a stadion na kojem će se igrati može primiti 6000 gledatelja. Izbornici Jim Courier i Željko Krajan moraju prijaviti sastav deset dana prije dvoboja, a za očekivati je da će SAD predstavljati John Isner, Jack Sock, te Bob i Mike Bryan, a Hrvatsku Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig i Marin Draganja.

Četvrti put protiv SAD-a

Bit će to četvrti okršaj ovih dviju reprezentacija, a trenutni omjer je 3-0 za Hrvatsku, koja je svladala SAD 2003. godine u Zagrebu (4-1), 2005. u Carsonu (3-2) i 2009. u Poreču (3-2). Pobjednik predstojećeg ogleda će u rujanskom polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Češka - Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je posljednji put igrala u četvrtfinalu Svjetske skupine 2012. godine kad je izgubila od Argentine u Buenos Airesu. U polufinalu je, pak, naša reprezentacija zadnji put bila 2009. kada je poražena od Češke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo