LOŠ POSAO U ITALIJI: / Karlović i Ćorić ekspresno izletjeli s turnira u Rimu

Image
Foto: AFP, KENZO TRIBOUILLARD

Oba hrvatska predstavnika zaključila su nastup na ATP Masters 1000 turniru u Rimu već u prvom kolu. Ivo Karlović je izgubio od Ernestsa Gulbisa, a Borna Ćorić od Mihaila Kukuškina.

9.5.2016.
20:52
AFP, KENZO TRIBOUILLARD
VOYO logo

Latvijac Gulbis pobijedio je Karlovića sa 6-7 (3), 6-2, 6-3. Bio je to treći dvoboj ovih tenisača i treća pobjeda Gulbisa, koji je slavio 2010. u finalu Delray Beacha te 2015. u četvrtfinalu turnira u Beču. U današnjem meču na rimskoj zemlji Zagrepčanin je ispalio 23 asa i po prvi put uspio osvojiti set, ali recept za pobjedu protiv trenutno 84. igrača svijeta i dalje nema.

Čilić otkazao nastup

Kazahstanac Kukuškin pobijedio je Bornu Ćorića sa 7-6 (5), 5-7, 6-4 u meču koji je traja dva sata i 47 minuta. Njihov prvi međusobni meči bio je vrlo izjednačen, a svaki je tenisač po pet puta oduzimao servis suparniku. No, Kukuškin je bio uspješniji u tie-breaku prvog seta, a u trećem je Ćorić nadoknadio zaostatak od 2-5, kod 4-5 spasio i jednu meč-loptu, da bi odmah zatim ponovno izgubio svoj servis i meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na turniru u Rimu je treba igrati i najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, ali je bio prisiljen otkazati nastup zbog ozljede koljena koja ga muči već neko vrijeme. Nedavno je počeo trenirati punom snagom i mogao bi zaigrati sljedeći tjedan na turniru u Ženevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo