LEGENDA NE VJERUJE ĆORIĆU: / "Neće se boriti za prvo mjesto na svijetu"

Image
Foto: AFP

Nekadašnji šesti igrač svijeta, Južnoafrikanac Wayne Ferreira, dao je intervju za B92 u kojem se, između ostaloga, dotaknuo i talentiranog hrvatskog tenisača Borne Ćorića (19).

2.2.2016.
16:15
AFP
VOYO logo

Mladi Zagrepčanin je 2013. bio pobjednik juniorskog US Opena, a danas je 38. igrač svjetske seniorske ljestvice. Iza sebe već ima pobjede protiv Rafaela Nadala i Andyja Murrayja i mnogi ga stručnjaci vide u samom vrhu za koju godinu. No, Ferreira nije baš toliko oduševljen velikom nadom hrvatskog sporta.

"Nema snažna oružja"

"Dobar je, ali mora još puno raditi. Forhend mu je trenutno slaba strana i mislim da ponekad ne vjeruje dovoljno u sebe. Sitniji je momak, nema snažna oružja, ali izvanredan je natjecatelj. Bit će uvijek tu negdje, ali mislim da se neće boriti za prvo mjesto na svijetu", poručio je 44-godišnji Južnoafrikanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferreira je u bogatoj karijeri osvojio 15 ATP naslova, a na Grand Slam turnirima su mu najveći uspjesi dva polufinala Australian Opena. Najbolji renking mu je bilo šesto mjesto u svibnju 1995. godine, a vrijedi istaknuti i da je osvojio olimpijsko srebro u parovima 1992.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo