Loš početak godine: Nema dobrih vijest za Čilića!

2.1.2015.
17:31
VOYO logo

U Zagrebu će se opet okupiti teniska elita, predvođena četverostrukim pobjednikom Marinom Čilićem koji će krenuti u lov na peti zagrebački trofej.

"Ovo je jedan od najznačajnijih hrvatskih turnira. Meni je uvijek bio odskočna daska i čvrst oslonac za sezonu. Nakon osvajanja prošlogodišnje titule nastavio sam najduži pobjednički niz u karijeri i na drugim turnirima. Drago mi je što će se ponovno okupiti svi naši najbolji tenisači, a vjerujem da će biti i par pozivnica za mlade nade", rekao je pobjednik US Opena i deveti tenisač svijeta Marin Čilić na konferenciji za medije održanoj u petak u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski tenisač još je u procesu oporavka od ozljede desne nadlaktice, zbog koje je morao odustati od nastupa na turniru u Brisbaneu, a u subotu će nakon još jednog pregleda pobliže znati hoće li i Australian Openu biti pod upitnikom.

"Još pokušavam sanirati ozljedu ramena koja me muči. Nažalost, otkazao sam turnir u Brisbaneu i radim nekoliko kontrola i nisam siguran hoću li moći nastupiti na Australia Openu", kazao je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Čilića, domaći ljubitelji tenisa moći će na djelu vidjeti i navijati za neuništivog 35-godišnjaka Ivu Karlovića koji ne propušta priliku zaigrati u svom gradu, zagrebačkog pobjednika iz 2011. Ivana Dodiga koji je u petak proslavio 30. rođendan te najmlađeg člana Top 100 kluba i dobitnika ATP nagrade "Zvijezda sutrašnjice", 18-godišnjeg Zagrepčanina Bornu Ćorića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo