VIDEO: / Ruskinja prasnula u smijeh kad ga je vidjela

Jelena Vesnina pobrinula se za iznenađenje dana pobijedivši uvodnog dana trećeg Grand Slam turnira u sezoni Amerikanku Venus Williams. No, za oko je zapeo jedan detalj poslije samog meča.

26.6.2012.
13:10
VOYO logo

Peterostruka wimbledonska pobjednica izgubila je meč prvog kola prvi i jedini put u All England Clubu od svog debitantskog nastupa 1997. godine. Pobijedila je tada 18-godišnju Venus godinu dana starija Poljakinja Magdalena Grzybowska. Vesnina je bila nemilosrdna razbivši stariju sestru Williams 6:1, 6:3. Nakon dobro odrađenog posla, na putu prema svlačionici, zaustavila se da bi nekome iz publike dala autogram.

Kombinacija njezina i kretanja osobe iz publike na čiju se loptu potpisala iz ravnoteže je izbacila BBC-jeva snimatelja koji je pao na pod, a za sobom povukao i svoju tešku kameru postavljenu na tronožac, koja je pala preko njega. Snimatelj po imenu Colin pri bizarnoj nezgodi nije ozlijeđen. Vesnina je to provjerila kako bi se uvjerila da je Colin dobro, ali tek nakon što se djetinje nasmijala njegovoj nezgodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo