JEDAN PROŠAO, DRUGI ISPAO: / Karlović s dva tie-breaka do četvrtfinala, Čilićeva kriza se nastavlja

Image

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira koji se igra na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogenboschu.

9.6.2016.
17:56
VOYO logo

Karlović je kao treći nositelj bio slobodan u prvom kolu, a u drugom je bio bolji od domaćeg predstavnika Igora Sijslinga sa 7-6 (4), 7-6 (5). Bio je to drugi međusobni dvoboj ovih tenisača i druga pobjeda 37-godišnjeg Zagrepčanina koji je slavio i prije tri godine u Bogoti.

Slijedi Mannarino

Karlović je na putu do današnje pobjede ispalio 20 asova, a zanimljivo je da u meču nije imao nijednu priliku za break. Jedinu šansu za oduzimanje suparnikova servisa imao je Sijsling, ali nije je uspio iskoristiti, a u oba tie-breaka je Karlović bio uspješniji. U četvrtfinalu hrvatskog veterana očekuje dvoboj protiv Francuza Adriana Mannarina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na turniru u Stuttgartu, koji se također igra na travnatoj podlozi, najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ekspresno je zakljkučio nastup. U prvom je kolu bio slobodan, a u drugom je izgubio od 37-godišnjeg Čeha Radeka Štepaneka koji je slavio sa 7-6(4), 7-5. Bio im je to četvrti međusobni ogled i treća pobjeda trenutno 129. igrača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo