IZBORNIKU HRVATSKE PAO MRAK NA OČI: / 'Idemo na reprezentaciju koja želi napraviti velik rezultat'

Image
Image
22.9.2016.
19:20
VOYO logo

"Ždrijeb nas nije pomazio. Zapeli su mi za oko prije izvlačenja kao reprezentacija koju bi bilo dobro izbjeći, ali se to nije dogodilo. Idemo na vrlo jaku reprezentaciju koja se, kako se čini, opet okuplja u najjačem sastavu. Izgleda da su odlučili ponovno pokušati napraviti velik rezultat, sakupljaju najjače snage u želji da to ostvare", rekao je izbornik Željko Krajan koji će u ovom dvoboju biti u nesvakidašnjoj situaciji, jer će s druge strane imati suparnicu, proslavljenu španjolsku tenisačicu Conchitu Martinez, pobjednicu Wimbledona iz 1994. godine.

ŠOK ZA HRVATSKU: Borna Ćorić mora na operaciju i propušta veliko finale protiv Argentine!

NADAL DOLAZI U HRVATSKU: Nakon finala Davis Cupa našu reprezentaciju čeka još teži posao!

Jaki Španjolci

U protekle dvije sezone Španjolci su se natjecali u Prvoj skupini Euro-afričke zone, a povratak u Svjetsku skupinu izborili su 5-0 pobjedom na gostovanju u Indiji, gdje su u španjolskom sastavu bili Rafael Nadal, David Ferrer, Feliciano Lopez i Marc Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Hrvatska će od 3. do 5. veljače ugostiti Španjolce u dvorani, a osnovna će prednost naše reprezentacije biti izbor podloge.

U jedinom međusobnom dvoboju Španjolci su slavili

"Pozitivno je što smo domaćini, igranje u dvorani nam više odgovara nego da smo u gostima, a to bi sigurno bilo na zemlji", zaključio je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je bilo u jedinom dosadašnjem dvoboju Španjolske i Hrvatske. odigranom u Valenciji 2003. godine, a domaćin je slavio s 5-0. Za Španjolsku su igrali Juan Carlos Ferrero, Carlos Moya, Alex Corretja i Albert Costa, a vodio ih je Jordi Arrese. Hrvatsku su predstavljali Ivan Ljubičić, Mario Ančić, Lovro Zovko i Mario Radić, pod izborničkim vodstvom Nikole Pilića.

Pobjednik susreta Hrvatska - Španjolska igrat će u četvrtfinalu s boljim iz okršaja Srbija - Rusija. Četvrtfinale je na rasporedu od 7. do 9. travnja. Hrvatska bi u četvrtfinalu bila domaćin Srbiji, a u slučaju dvoboja s Rusijom naši bi tenisači gostovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo