IVANIŠEVIĆ U ČUDU: / "I da napravi 200 pogrešaka, opet će pobijediti"

Image
Foto: AFP, TORU YAMANAKA

Najveći hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević još je jednom izrazio oduševljenje prvim svjetskim reketom Novakom Đokovićem koji trenutno djeluje kao da nema pravu konkurenciju.

26.1.2016.
13:41
AFP, TORU YAMANAKA
VOYO logo

Istina, Đoković se u osmini finala aktualnog Australian Opena itekako namučio protiv Gillesa Simona - za pobjedu je morao igrati pet setova i pritom je napravio gomili neprisiljenih pogrešaka. No, iz svega se izvukao i potom bez ikakvih poteškoća sredioKeija Nishikorija za polufinale i dvoboj protiv Rogera Federera.

Image
A SAD, FINALE PRIJE FINALA: /

Đoković i Federer, po 45. put

Image
A SAD, FINALE PRIJE FINALA: /

Đoković i Federer, po 45. put

Ni Federer nema velike šanse

"Čovjek je imao 100 neprisiljenih pogrešaka, to je ogromna brojka, i usprkos tome je dobio meč. Onda je jasno koliko je bolji od svih - može ih imati i 200, opet će dobiti meč. To što nije izgledao baš dobro... Simon je gadan igrač, dosadan i ne pravi puno pogrešaka, moraš ga baš pobijediti. Nole je malo 'ispuhan', ali ne može ni on uvijek biti na sto posto", rekao je Ivanišević u razgovoru za B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićanin misli da ni švicarski genijalac Federer nema šanse protiv Đokovića u Melbourneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim tko ga može zaustaviti - jedino je to mogao Wawrinka koji ima tu svoju ’harakiri’ igru s puno rizika. Novak je apsolutni favorit i pobjeđuje čak i kada igra loše. Federer je opasan, ovaj teren je dosta brz i mislim da tu ima najviše šansi protiv Novaka. Opet, na tri dobivena seta, teško može s Đokovićem."

"Nisam očekivao poraz Čilića"

Ivanišević je prokomentirao i ispadanje najboljeg hrvatskog tenisača i svoga učenika Marina Čilića od kojeg je u 3. kolu bolji bio Roberto Bautista Agut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je neugodan tenisač i ako mu se dozvoli šansa, iskoristit će je, ali ipak nisam očekivao poraz. Idemo, dalje, slijede nam Acapulco, Davis Cup, pa dva Mastersa u SAD-u. Ispao je ranije nego što smo mislili, ali nema panike - godina je duga i čeka nas još puno važnih turnira. Ne brani ništa do Roland Garrosa", zaključio je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo