IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU TALIJANIMA: / 'Osjećao sam se izgubljeno, a spasilo me rođenje kćeri'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK
Image
Foto: AFP, GLYN KIRK
2.10.2017.
23:42
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

"Moj život ne bi bio isti da nisam osvojio Wimbledon. Netko mi je rekao da je u sportu najvažnija igra, ali to nije istina. Sjeća li se itko gubitnika iz finala? Do tog ponedjeljka u Wimbledonu bio sam vječni drugi, imao sam tri srebrna tanjura. Ni ja se ne sjećam tih prokletih izgubljenih finala, a igrao sam u njima", u svom je stilu ispričao Ivanišević.

'Nisam znao što bih sa životom'

"Sada, 16 godina kasnije, ljudi me još zaustavljaju na ulici i prisjećaju se tog 16. gema petog seta", dodao je Splićanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo nakon te nezaboravne pobjede protiv Patricka Raftera počeli su Goranovi problemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rame me boljelo toliko jako da nakon mečeva nisam mogao podići ruku. Bio sam na operaciji 2002., ali i nakon povratka me boljelo i na kraju sam se odlučio umiroviti. Imao sam 32 godine, osjećao sam se izgubljeno, nisam znao što bih sa životom. Sav stres na koji sam navikao je nestao. Srećom, 2003. mi se rodila kći i to me je spasilo."

'Sampras mi je u ništio život'

Osvrnuo se Ivanišević i na svoga najvećeg rivala Petea Samprasa od kojeg je izgubio u 12 od 18 međusobnih mečeva, uključujući i dva finala i jedno polufinale Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sampras mi je uništio život. Volim Petea: veliki je šampion i dobar dečko. Ali izgubio sam toliko polufinala i finala od njega! Mrzim ga sa sportskog gledišta", šaljivo je zaključio Goran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo