Incident u Australiji: Zaštitari spašavali Đokovića i Murrayja!

Tijekom velikog nedjeljnog finala Australian Opena u konkurenciji tenisača između Novaka Đokovića i Andyja Murrayja došlo je do kratkotrajnog prekida meča koji su prouzročili navijači.

2.2.2015.
6:40
VOYO logo

Tijekom drugog seta nekoliko je navijača uspjelo uletjeti na teren slavne Rod Laver Arene i uspjelo prekinuti meč. Navijači su na tribinama razvili politički transparent na kojem je stajalo "Australija otvorena za izbjeglice, zatvorite Manaus".

Reakcija zaštitara bila je pravovremena i incident se nije razmahao, te su navijači izneseni sa terena. U pitanju je kamp za izbjelige smještenom na otoku Manausu u Papua Novoj Gvineji. Zaštitatri su isto tako munjevitom brzinom okružili obojicu protagonista velikog finala, te oni niti u jednom trenutku nisu bili u opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvoje ljudi je uhićeno zbog invazije na teren tijekom drugog seta muškog finala. Osiguranje je reagiralo trenutno. Oboje su uklonjeni brzo uz minimalno ometanje igre", stoji u službenom priopćenju organizatora Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u samom finalu Đoković je slavio protiv Murrayja sa 7:6(5), 6:7(4), 6:3, 6:0 i osvojio svoj peti naslov na Australian Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo