HRVATSKI JUNACI U EUFORIJI: / 'Ovo se doživi jednom u životu, idemo do kraja'

Image
26.11.2016.
18:12
VOYO logo

Naši tenisači došli su na korak od uzimanja trofeja u Davis Cupu, po prvi puta u povijesti pred svojom publikom, drugi put uopće na hrvatski tenis. Atmosfera u Areni Zagreb u subotu je bila bolja nego prvog dana, kad su argentinske pristalice nadglasale punu Arenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo je nevjerojatno'

"Hvala svima na podršci, ovo je nevjerojatno, zaista hvala svima", kazao je Marin Čilić odmah na terenu nakon trijumfa, dok je Ivan Dodig u suzama dodao:

"Ovo se jednom doživi u životu. Uz ovakvu podršku sve je moguće. Bit će snage za sutra", izjavio je Dodig i osvrnuo se na meč koji je bio zahtjevan za obe reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

HRVATSKA NA KORAK OD OSVAJANJA DAVIS CUPA! Čilić i Dodig uništili Del Potra i Mayera i donijeli Hrvatskoj veliku prednost

"Meč je bio napet i da ovakva publika nije bila, bilo bi teže. Svaki poen do kraja je bio uzbudljiv. Promukao sam zbog vikanja. Dođite i sutra i podržite nas idemo do kraja".

'Pokazali su koliko su dobri, koliko su jaki'

Izbornik Željko Krajan je za kamere HTV-a kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To smo priželjkivali i nadali smo se tome. Danas su moji tenisači bili favoriti na papiru i pokazali su koliko su dobri, koliko su jaki. Svaka im čast", pohvalio je svoje igrače Krajan i osvrnuo se na Čilića.

"On je jučer izuzetno emotivno podnio meč, ali danas mi nije dozvolio nikakvo razmišljanje i stavio sam ga u momčad za parove. Ivan je, pak, veliki fighter, jedan je od najboljih igrača svijeta u parovima. On je vođa ovog tima u parovima. Možda danas u početku nije bio toliko dobar, ali kasnije je bio sjajan. Nije gotovo, iako vodimo u finalu moramo dobiti taj zadnji meč. Bit će teško, dugo će to sutra trajati. Pozivamo publiku, podrška nam je dobro došla. Idemo to izgurati do kraja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo