HRVATSKI DRAGULJ OBJAVIO IME NOVOG TRENERA: / 'Drago mi je što započinjem suradnju s domaćim stručnjakom'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvatski teniski dragulj Borna Ćorić objavio je u utorak ime novog trenera. U nastavku karijere surađivat će s 37-godišnjim Ivicom Ančićem.

20.9.2016.
12:48
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U razmaku od samo dvije godine Ćorić (19) je promijenio čitav niz trenera - surađivao je s Ryanom Jonesom, Željkom Krajanom, Thomasom Johanssonom i Milesom Maclaganom. Kako je i sam znao priznati u intervjuima, nije lak za suradnju, a sada će ponovno pokušati s domaćim stručnjakom.

Vjera u napredak

"Drago mi je što započinjem suradnju s hrvatskim trenerom koji je u karijeri prošao puno toga i vjerujem da će i meni pomoći u napretku", poručio je Borna putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Ančić posljednjih je godina radio na teniskoj akademiji u Dubaiju, a ranije je dao značajan doprinos u napretku mlađeg brata Marija, nekadašnjeg top 10 igrača i osvajača tri ATP naslova. Surađivao je i s Australcem Bernardom Tomicem, Srbinom Filipom Krajinovićem te Nizozemcem Thiemom de Bakkerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi zadatak s Bornom bit će pripremiti ga za finale Davis Cupa u kojem će Hrvatska od 25. do 27. studenog ugostiti Argentinu. Trenutno 42. igrač svijeta posljednjih je tjedana imao problema s koljenom i svjestan je da mora napraviti sve da bude spreman za veliki okršaj za 'salataru'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo