HRVATSKA PUBLIKO, VIDIŠ LI OVO? / Maradona ponovno u deliriju zbog svojih tenisača

Image

Maradona je i drugog dana finala Davis Cupa u Areni Zagreb najvatreniji navijač svoje reprezentacije.

26.11.2016.
17:48
VOYO logo

Kolegica, inače priznata novinarka Net.hr-a koja iz Arene Zagreb izvještava sa finala Davis Cupa, kazala je nešto što bi se trebali zapitati svi koji su odlučili pohoditi dvoboj Argentine i Hrvatske.

Istaknula je kako je zaista impresivno vidjeti da jedna takva zvijezda, planetarno popularna osoba, čovjek koji je dio sportske povijesti, s takvim emocijama navija za svoju reprezentaciju koju je došao gledati i podržati iz Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATI SE TEŠKO BUDE U ARENI: ‘Ajmo navijati, pa niste došli u kazalište’

Hrvatske 'navijače' je potrebno animirati, ali Argentince ne

Za razliku od hrvatske publike koju spikeri u dvorani, kao i sami tenisači, moraju animirati da daju podršku svojoj reprezentaciji koja ima veliku priliku da, po prvi puta u povijesti uzme Davis Cup naslov pred svojim navijačima, na hrvatskom tlu.

Čilić je nekoliko puta animirao publiku da navija

Čilić je jučer za vrijeme prvog meča dana protiv Federica Delbonisa nekoliko puta pozivao publiku da navija. Dobio je odgovor u obliku pljeska. I to je bilo to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

NIJE MOGAO OSTATI MIRAN: Veliki Diego ponovno je ostavio srce i glas za svoje ljubimce

Image

NIJE MOGAO OSTATI MIRAN: Veliki Diego ponovno je ostavio srce i glas za svoje ljubimce

HRVATSKA NA KORAK OD OSVAJANJA DAVIS CUPA! Čilić i Dodig uništili Del Potra i Mayera

Tu i tamo bljesne navijanje

Tu i tamo, bljesnulo je navijanje koje su brzo utopilo u navijanju euforičnih Argentinaca. U razgovoru sa sportskim zaljubljenicima i novinarima, dobili smo dojam kako vlada nezadovoljstvo zbog toga što se veliki dio ulaznica dijelio sponzorima čijim izabranicima baš i nije do navijanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa čemu su onda došli u Arenu Zagreb?", pitaju se svi oni koji bi, da su na njihovom mjestu i koji u samoj Areni Zagreb pokušavaju svojim glasnicama našim junacima dati podršku.

Padaju selfiji dok u polju Hrvata padaju loptice

I dok padaju selfiji, dok se pleše i sjedi, tagira na Facebooku, Čilić, Karlović, Dodig, Škugor i izbornik Željko Krajan svim silama se trude da uzmu trofej i razvesele naciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa i one koji su u dvoranu došli samo sjediti i slikati se. Kako bilo, Maradona i danas ne sjedi mirno nego skače, navija, pokazuje emocije, daje svojim tenisačima podršku.

Unatoč tome što ga je pogodila smrt njegovog prijatelja Fidela Castra. Danas u meču parova to izgleda bolje, ali opet je spiker morao dizati publiku na noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ajmo navijati, pa niste došli u kazalište".

Kazališna publika, ne i navijači. To ovi momci nisu zaslužili. Njima treba podrška, a ne da Arenom odzvanja navijanje Argentinaca. Pa igramo li u Zagrebu ili u Buenos Airesu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo