HRVATSKA PROTIV ARGENTINE ZA TROFEJ: / Čilić i društvo ugostit će Gauče u borbi za 'salataru'!

Image

Reprezentacija Argentine bit će suparnik Hrvatskoj u finalnom dvoboju Davis Cupa koji će se igrati od 25. do 27. studenog. Domaćin ove spektakularne priredbe bit će naša zemlja.

18.9.2016.
19:51
VOYO logo

Argentina je u polufinalnom dvoboju u Glasgowu kao gost svladala branitelja naslova Veliku Britaniju s 3-2, a u odlučujućem petom meču Leonardo Mayer je bio bolji od Daniela Evansa s 4-6, 6-3, 6-2, 6-4. Izbornici Velike Britanije i Argentine odlučili su promijeniti igrače uoči odlučujućeg susreta, domaći je umjesto Kylea Edmunda na teren poslao Evansa, dok je gost umjesto svoje prve zvijezde Juana Martina del Potra, koji je ozlijedio leđa, na teren poslao Mayera.

Image
BRILJANTNI ČILIĆ POMEO NEMOĆNOG FRANCUZA: /

Hrvatska drugi put u povijesti u finalu Davis Cupa!

Image
BRILJANTNI ČILIĆ POMEO NEMOĆNOG FRANCUZA: /

Hrvatska drugi put u povijesti u finalu Davis Cupa!

Argentina triput bolja od Hrvatske

U prvommeču dana Andy Murray je sa 6-3, 6-2, 6-3 svladao Guida Pellu i vratio nadu Britancima. Evans je potom dobtro krenuo u odlučujući meč, ali Mayer je uspio preokrenuti i odvesti Argentinu u peti finale Davis Cupa u kojem će loviti prvi naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je ranije u nedjelju u Zadru svladala Francusku s 3-2. Marin Čilić je sa 6-3, 6-2, 7-5 nadigrao Richarda Gasqueta za nedostižnih 3-1, da bi potom Lucas Pouille 6-4, 6-4 pobjedom protiv Marina Draganje ublažio poraz Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će po drugi put u svojoj povijesti igrati u finalu najjačeg svjetskog momčadskog teniskog natjecanja koje je osvojila 2005. godine, ali će prvi puta biti domaćin. Prije 11 godina Hrvatska je u finalu bila uspješnija od Slovačke u Bratislavi s 3-2. Hrvatska i Argentina dosad su igrale tri puta u Davis Cupu, svaki put u četvrtfinalu i sva tri puta pobijedila je Argentina, dva puta u Buenos Airesu (2002 i 2012) i jednom u Zagrebu (2006).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo