FANTASTIČNA PRILIKA ZA ČILIĆA: / Ovo je čovjek koji stoji na Marinovom putu prema finalu

Image
Foto: AFP

Čilić je apsolutni favorit u dvoboju protiv Edmunda.

23.1.2018.
20:26
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić po drugi put u karijeri plasirao se u polufinale Australian Opena, nakon što mu je prvi tenisač svijeta Rafael Nadal predao četvrtfinalni dvoboj pri rezultatu 3-6, 6-3, 6-7 (5), 6-2, 2-0 nakon tri sata i 47 minuta borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FANTASTIČNI ČILIĆ UŠAO U POLUFINALE AUSTRALIAN OPENA! Nadal mu predao meč nakon velike borbe

Čilićev suparnik u polufinalu bit će Britanac Kyle Edmund, 49. tenisač svijeta, koji je iznenađujuće svladao 3. nositelja Bugarina Grigora Dimitrova sa 6-4, 3-6, 6-3, 6-4. Čilić je apsolutni favorit u tom dvoboju. Ali Edmund je ove sezone na skoru od pet pobjeda i jednog poraza i ukupno je zaradio 13,595 dolara, te je itekako opasan tenisač. I sad je u naletu, euforiji...

Jer Edmundu će to biti prvo Grand Slam polufinale, što je još jedna prednost za Čilića koji itekako zna kako je to igrati završnicu Grand Slama. Marin Čilić i Kyle Edmund do sad su se jednom bili susreli na teniskom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to 2017. godine na Mastersu u Šangaju. Čilić je u tom dvoboju bio bolji 6-3 7-6(5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyle Edmund još je prije kazao kako misli da može pobijediti Grigora Dimitrova. Sad je na dvije pobjede od osvajanja svojeg prvog Grand Slam naslova u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako njegovo tijelo i mozak izdrže najveće iskušenje Edmunda do sad u karijeri, sam sebi će omogućiti šansu da postane prvi Britanac koji je osvojio Australian Open još od legendarnog Fred Perryja, kojem je to pošlo za rukom prije 84 godine...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čudesan je ovo osjećaj. Jako sam sretan. Ako si pod utjecajem emocija, onda ne možeš niti uživati u meču. A ja uživam u tenisu. Trudim se čim više uživati u trenutku. Ovo je bio moj prvi meč na ovom terenu i bilo je zaista posebno", kazao je Britanac Kyle Edmund, prenosi ugledni Guardian.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo