'Dolazak u Zagreb bio je pun pogodak'

Jürgen Melzer nakon plasmana u četvrtfinale PBZ Zagreb Indoorsa smatra da je dolazak, pa i igranje kvalifikacija, bio vrlo dobar potez.

1.2.2012.
18:23
VOYO logo

"Ovo je za mene bio pun pogodak. Dobio sam na samopouzdanju uoči Davis Cup ogleda s Rusijom, a da sam ostao trenirati u Beču, ne bih mogao sa sigurnošću znati na kojem nivou je moja igra", izjavio je austrijski tenisač, te odbacio nagađanja o vlastitom nezadovoljstvu jer mu direktor turnira Branimir Horvat nije dao traženu pozivnicu za nastup u glavnom ždrijebu.

"Apsolutno podržavam stav vodstva turnira da pozivnice daje domaćim tenisačima. Mislim da zbog toga pozivnice i postoje. Meni je na kraju jako dobro došlo što sam kroz kvalifikacije podizao svoju igru, a što se tiče cijelog turnira, mogu reći da je sve na svom mjestu. Mi igrači imamo sve što nam treba, a unatoč otkazu Marina Čilića još uvijek je u turniru dosta kvalitetnih igrača", poručio je nekadašnji član Topa 10 svjetskog tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pad na ATP ljestvici s 9. na 41. mjesto ponajprije okrivljuje sebe, odnosno krive poteze uslijed ozljede leđa.

"Lani sam u Rimu ozlijedio leđa, a umjesto da napravim stanku i potpuno se oporavim, nastavio sam nastupati na turnirima i samo pogoršao situaciju. Sada sam konačno sretan kao sportaš jer se mogu kvalitetno natjecati bez ikakvih bolova. Moje tijelo možda još nije u stanju u kakvom je bilo recimo 2010. godine, ali sam na dobrom putu", zaključio je Melzer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo