DOKTOR IVO PROJURIO U ČETVRTFINALE: / Karlović kao od šale pomeo dvostruko mlađeg suparnika

Image
Foto: AFP, FRANCOIS XAVIER MARIT

Hrvatski tenisač, 38-godišnji Ivo Karlović, treći nositelj na ATP turniru u Hertogenboschu, plasirao se u četvrtfinale nakon što je u drugom kolu pobijedio 150.

15.6.2017.
13:16
AFP, FRANCOIS XAVIER MARIT
VOYO logo

Protiv dvostruko mlađeg Kozlova, koji je rođen u Skoplju, Karlović je rutinski odradio meč koji je trajao 57 minuta, potvrdivši da mu je trava omiljena podloga. U prvom setu obojica su držali svoje servise do desetog gema u koji je hrvatski tenisač ušao s vodstvom 5-4. Karlović je tada zaigrao agresivnije i došao je do tri vezane break lopte (0-40). Kozlov je dvije uspio spasiti, ali kod 30-40 Karlović ga je izlaskom na mrežu prislio na pogrešku i tako je dobio set sa 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je u drugom setu odmah iskoristio prvu priliku za break i poveo s 3-0, a nakon toga je još jednim oduzetim servisom uklonio bilo kakve dvojbe te ušao u četvrtfinale gdje ga čeka bolji iz susreta između Australca Thanasija Kokkinakisa i Rusa Danila Medvedeva. Karlović je na svoj servis izgubio samo osam poena, pa Kozlov nije imao nijednu priliku za break.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo