DEL POTRO SREDIO ŠVICARSKOG GENIJALCA: / Ništa od novog klasika između Federera i Nadala

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ništa od velikog okršaja između Rogera Federera i Rafaela Nadala na US Openu. U četvrtfinalu je 24.

7.9.2017.
8:37
AFP
VOYO logo

Pobjednik US Opena iz 2009. imao je posljednjih godina puno problema s ozljedama, a u ovogodišnjoj je osmini finala bio na rubu poraza protiv Dominica Thiema, ali se izvukao nakon zaostatka 0-2 u setovima. U četvrtfinalu je 28-godišnji Del Potro došao do šeste pobjede protiv Federera u njihovom 22. međusobnom okršaju.

Image
TRENUTAK ODUŠEVLJENJA NADALA: /

Španjolski teniski majstor u polufinalu slavnog turnira

Nadal ostaje broj jedan

"Odigrao sam svoj najbolji meč na turniru. Servirao sam dobro i udarao forhende najjače što sam mogao. Bio je ovo sjajan meč i mislim da sam na kraju zasluženo pobijedio. Ovo je moj domaći teren, uvijek sam sretan kad igram ovdje", rekao je Del Potro kojeg je pratila vojska argentinskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom je tako propao dvoboj između Federera i Nadala na US Openu. Zanimljivo je da su Švicarac i Španjolac odigrali čak 37 međusobnih mečeva, ali nikad na posljednjem Grand Slam turniru godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal je svoj posao obavio, u četvrtfinalu je pobijedio Rusa Andreja Rubleva sa 6-1, 6-2, 6-2, ali Federera nije dočekao. Umjesto njega, igrat će protiv Del Potra kojeg je pobijedio u osam od 13 međusobnih dvoboja. Nadalu je ovo 13. nastup na US Openu i šesti put je stigao do polufinala, a do sada je slavio dva puta - 2010. i 2013. godine. Federerovim porazom definitivno će zadržati prvo mjesto na ATP ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo