DANAS NIJE BILO MARATONCA: / Doktor Ivo brzinski do trećeg kola, Donna pala bez ispaljenog metka

Image
Foto: AFP, SAEED KHAN

Nakon maratonskog meča u prvom kolu protiv Horacija Zeballosa hrvatski tenisač Ivo Karlović imao je znatno lakši posao u drugoj rundi Australian Opena.

19.1.2017.
8:42
AFP, SAEED KHAN
VOYO logo

Naš je 37-godišnji veteran svladao domaćeg predstavnika, 194. igrača svijeta Andrewa Whittingtona, sa 6-4, 6-4, 6-4 u meču koji je trajao točno dva sata. Po jedan break u svakom setu bio je dovoljan Karloviću da rutinski dođe do pobjede, pri čemu nijednom nije ispustio svoj servis. Australac je imao ukupno pet prilika za break, ali nijednu nije uspio iskoristiti.

Slijedi Goffin

Karlović je ispalio 19 asova i osvojio 85 posto poena nakon uspješno ubačenog prvog servisa. U trećem kolu ga čeka 11. igrač svijeta, Belgijanac David Goffin, protiv kojeg dosad još nije igrao. Goffin je u četvrtak svladao Čeha Radeka Štepaneka sa 6-4, 6-0, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je na startu prvog Grand Slam turnira godine nakon pet sati i 14 minuta pobijedio Horacija Zeballosa u najdužem meču u povijesti Australian Opena. Preokrenuo je Zagrepčanin 0-2 u setovima u slavio s 22-20 u petom, a ukupno je ispalio čak 75 asova, što je također novi rekord u Melbourneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska tenisačica Donna Vekić pala je na drugoj prepreci u Australiji. Bolja je bila nekadašnja najbolja tenisačica svijeta, Dankinja Caroline Wozniacki, sa 6-1, 6-3. Po tri puta je Vekić gubila svoj servis u svakom setu, a napravila je ukupno 32 neforsirane pogreške, u odnosu na samo devet suparnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo