CRNA MAČKA: / Čilić ponovno bez rješenja protiv Goffina, a sada i bez finala

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije se uspio plasirati u finale ATP turnira u Tokiju, bolji od njega je u polufinalu bio Belgijanac David Goffin sa 7-5, 6-4 nakon sat i 39 minuta igre.

8.10.2016.
9:00
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Bio je ovo treći međusobni dvoboj Čilića i Goffina i treća pobjeda prvog belgijskog reketa, a sva tri meča odigrali su ove godine. Goffin je svladao Čilića dva puta u ožujku, prvo na zemlji u Liegeu početkom u 1. kolu Davis Cupa, a onda i u četvrtfinalu velikog turnira u Indian Wellsu.

U susretu Čilića i Goffina niti jedan igrač nije uspio spasiti niti jednu "break-loptu", ali Goffin ih je uspio realizirati tri, a Čilić tek jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš je igrač prvi stigao do prednosti oduzevši servis Goffinu za vodstvo od 5-3 u prvom setu. No, potom nije uspio obraniti taj "break" kada je servirao za set, a zatim je kod rezultata 5-5 drugi put zaredom izgubio gem na svoj početni udarac. Goffin je tako s četiri uzastopna gema uspio osvojiti prvi set sa 7-5.

Jedini "break" u drugom setu Goffin je ostvario u petoj igri da bi do kraja susreta Čilić zaprijetio povratkom samo u prvom sljedećem gemu kada je stigao do izjednačenja, ali ne i do "break-lopte".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjeljnom finalu Goffin će igrati protiv Australca Nicka Kyrgiosa koji je u drugom polufinalu svladao Francuza Gaela Monfilsa sa 6-4, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo