ČILIĆ SLAVIO PROTIV IVANIŠEVIĆEVOG PULENA: / Prvi hrvatski reket pronašao dobru formu, Murray ispao

Image

Hrvatski tenisač Marin Čilić u četvrtak se plasirao u četvrtfinale ATP turnira iz Masters 1000 serije u Monte Carlu nakon što je u 3.

20.4.2017.
13:56
VOYO logo

U prvom setu Čilić je bio odličan na svom servisu, izgubio je samo sedam poena, pa Berdych nije niti bio u prilici za "break". Hrvatski tenisač je, pak, sa dva "breaka" dobio prvu dionicu sa 6-2. Drugi set bio je neizvjesniji. Čilić je kod 3-3 propustio oduzeti servis protivniku, ali kod 4-4, kad je imao tri vezane "break-lopte", nije podbacio, te je poveo sa 5-4 i servirao je za meč.

Češki tenisač, kojeg vodi Marinov bivši trener Goran Ivanišević, nije se predavao i došao je do dvije vezane "break-lopte". No, Čilić je preokrenuo i imao je priliku da servira za meč. Ipak, Berdych se uspio spasiti i poravnati na 5-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je odlučio "tie-break" kojeg je Čilić uvjerljivo dobio sa 7-0, te je ušao u četvrtfinale. Bio je to njihov 12. međusobni dvoboj i sada su poravnati u pobjedama (6-6).

U četvrtfinalu Čilić će igrati protiv Španjolca Alberta Ramos-Vinolasa koji je iznenadio prvog tenisača svijeta Britanca Andyja Murrayja i slavio 2-6, 6-2, 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo