MARIN ČILIĆ SE RASPAMETIO U SLAVLJU: / Nakon osvajanja Cincinnatija i lude proslave najavio US Open

Image
22.8.2016.
8:18
VOYO logo

Slavio je 12. nositelj turnira protiv drugog tenisača svijeta u dva seta i tako potvrdio dobru prošlotjednu formu. 'Padali' su pod njegovim udarcima redom Troicki i Verdasco, potom šesti nositelj Tomaš Berdych, u četvrtfinalu mu je nakon izgubljenog seta 2-6 predao Borna Ćorić, potom je Čilić svladao uvijek neugodnog Dimitrova, a na sve stavio točku 6-4, 7-5 pobjedom protiv olimpijskog pobjednika i prvog nositelja turnira za veliki trijumf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi put sam stigao do polufinala, potom finala, a onda i pobjede na turniru iz Masters 1000 serije i osjećaj je sjajan. Zaista sam igrao dobar tenis ovaj tjedan, dobro se osjećao na terenu, a ovo protiv Murrayja bio je nevjerojatan meč. Bilo je uspona i padova, no tenis je bio visoke kvalitete i uistinu sam sretan što sam pobijedio. Na terenu je bilo vjetrovito i nije se bilo lako priviknuti, a Andy je bio dobar, pa sam morao duboko 'kopati' da stignem do pobjede", kazao je Čilić nakon meča i potom najavio povratak na mjesto sreće:

"Za mene je ovo dobar znak da igram dobro. Moram ostati koncentriran na to, svaki dan, svaki tjedan i rezultati će doći. Sad se na US Open vraćam u sjajnoj formi i pun pouzdanja, a to je mjesto na kojem sam igrao najbolji tenis u životu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

US Open započinje početkom sljedećeg tjedna i Čilić, senzacionalni pobjednik Grand Slam turnira koji se igra na tvrdoj podlozi u New Yorku iz 2014., uz ovakvu igru ima se pravo nadati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKI PODVIG MARINA ČILIĆA: /

Sredio drugog igrača svijeta i osvojio prvi naslov na Mastersu

Image
VELIKI PODVIG MARINA ČILIĆA: /

Sredio drugog igrača svijeta i osvojio prvi naslov na Mastersu

Tada je s pozicije četrnaestog nositelja nizao suparnike među kojima i tada šestog nositelja Berdycha, drugopostavljenog švicarskog genijalca Rogera Federera, a za kraj i desetog nositelja Keija Nishikorija, ostavivši svu trojicu bez osvojenog seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo