Veliko razočaranje: Čilić ekspresno ispao s Mastersa u Londonu!

Opet nije išlo! Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić doživio je i drugi poraz na Mastersu u Londonu. Ovoga puta bolji od njega bio je Čeh Tomas Berdych rezultatom 6:3, 6:1.

12.11.2014.
15:05
VOYO logo

Drugi meč u Londonu, i drugi poraz Čilića! Tom rečenicom najbolje bismo opisali nastup Čilića u Londonu. Jer, Međugorac je ponovno pokazao niz slabosti. Očekivali smo kako bi Čilić mogao skinuti skalp Berdychu. Iz razloga, što od svih tenisača u skupini Berdych mu najviše leži. Đoković i Wanwrinka su ipak svijet za sebe. Međutim, nastavila se negativna tradicija i protiv Čeha. U prvom setu je Čilić bolje izgledao nego što je to bio slučaj protiv Đokovića dva dana ranije. Ali, opet nedovoljno za nešto više od gubitka seta 6:3. Berdych je nametnuo svoju igru, brzu, s pristiscima s osnovne crte, na što naš tenisač nije imao odgovor.

Drugi set je donio potpuno potop Čilića. Iako je naš tenisač bio agresivniji, Berdych je pojačao tempo, i u potpunosti slomio Hrvata. Čilić je, pri rezultatu 2:1 za Berdycha, došao na 40:40, ali nije uspio breaknuti Čeha. I tu je bio kraj ovoj priči. Što je drugi set odmicao, to je Čilićeva igra padala. I tu je bio kraj ove priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim porazom Čilić se oprostio od bilo kakve šanse za plasmanom u polufinale Mastersa u Londonu, dok će Berdych svoju kartu za završnicu turnira tražiti u srazu sa Đokovićem. Posljednji meč na turniru Čilić će igrati protiv Wawrinke.

1. N. Đoković (Srb) 1 0 2-0 12-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. S. Wawrinka (Švi) 1 0 2-0 12-2

3. T. Berdych (Češ) 1 1 2-2 14-16

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. M. ČILIĆ (HRV) 0 2 0-4 6-24

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo