INCIDENT NA VIŠNJIKU

MARIN ČILIĆ POBJESNIO NA FRANCUSKOG NOVINARA: ‘Ne želim odgovarati na vaša pitanja’

Poslije pobjede protiv Lucasa Pouillea kojom je Hrvatskoj donio izjednačenje (1-1) u polufinalnom dvoboju Davis Cupa protiv Francuske, Marin Čilić je odbio dati izjavu francuskom televizijskom komentatoru.

Naime, tijekom prvog seta ogleda u zadarskoj dvorani Krešimir Ćosić francuski je komentator rekao kako je Čilić 2013. godine bio dopingiran. Odmah poslije meča našem je najboljem tenisaču njegov agent prenio što je izgovoreno na francuskoj televiziji na što je Čilić pobjesnio i odbio dati izjavu novinaru.

ČILIĆ UZVRATIO UDARAC FRANCUZIMA: Hrvatski broj jedan osigurao izjednačenje, slijedi uzbudljiv vikend

Trčao za Marinom

“Ne želim odgovarati na vaša pitanja. Hvala i doviđenja”, rekao je Čilić Francuzu koji je trčao za njim i objašnjavao mu kako ništa loše nije mislio i kako ga iznimno cijeni kao igrača.

No, bilo je uzalud, Marinu nije bilo ni na kraj pameti davati izjavu. Na konferenciji za novinare je objasnio svoj potez.

‘Nije bilo korektno’

“Nisu bili nimalo korektni. To nije pohvalno ni za jednog novinara, a pogotovo za nekog tako iskusnog. Čuo sam da se nakon mojeg poteza ispričao u programu, ali ne bih više tome davao pozornost.”

U svibnju 2013. godine Međunarodna tenisak federacija (ITF) je optužila našeg tenisača da je bio dopingiran i suspendirala ga na devet mjeseci. Čilić je dobio obavijest da je bio pozitivan na niketamid, ali naknadno se pokazalo da su u uzorku njegova urina pronađeni samo tragovi njegova markera koji nije zabranjen.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr