'Biti otac je predivan osjećaj, ne bih ga mijenjao'

Rijetko se događa da Ivo Karlović ostvari pobjedu a da ima manje asova od rivala. U prvom kolu PBZ Zagreb Indoorsa dogodilo se upravo to: Ivo je pogodio osam a Slovenac deset asova.

1.2.2012.
8:23
VOYO logo

"Odigrao sam jako dobro, dobro servirao u odlučujućim trenucima i bio siguran s osnovne crte. No, nije bilo lako, u Zagrebu mi nikad nije lako igrati", kazao je Karlović, kojemu je najviši doseg na ovom turniru četvrtfinale (dva puta).

Zbog čega je to tako?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad bih znao točan razlog, onda bih pronašao i neko rješenje. Očito se radi o pritisku zbog domaćeg terena. Nije mi se poklopilo dosad, no možda ove godine uspijem otići dalje od četvrtfinala", odgovorio je Ivo.

Uoči dvoboja Kavčić je na Twitteru zatražio pomoć. Napisao je: "Ima li tko savjet kako oduzeti servis dr. Ivi?" Slovencu je to u prvom setu čak i pošlo za rukom (doduše jedini put), ali ni to nije bilo dovoljno za pobjedu nad Karlovićem, koji je u Zagrebu bez svojih cura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supruga Alsiona i četveromjesečna kćerkica Jada Valentina ostale su u SAD-u.

"Da, ostale su kod kuće jer je kćerkica je premala da bi putovala zrakoplovom. No, biti otac predivan je osjećaj, ne bih ga mijenjao ni za što na svijetu", nije skrivao sreću ponosni otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo