BAŠ ŠTETA: / Ćorić briljirao u prvom setu, ali dalje nije išlo

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u drugo kolo ATP turnira u Tokiju nakon što je u ponedjeljak u prvom kolu bolji od njega bio domaći tenisač Kei Nishikori sa 2:6, 6:1, 6:2.

5.10.2015.
11:41
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Ćorić je meč dobro otvorio projurio kroz prvi set, dvaput oduzevši servis suparniku i istovremeno spasivši pet break-lopti. No, u nastavku meča, koji je ukupno trajao dva sata i osam minuta, sve je bilo u znaku Nishikorija. Drugi je nositelj u potpunosti dominirao, a naš 18-godišnji tenisač više nije uspio iskoristiti nijednu od pet prilika za break koje su mu se ukazale.

Čilić protiv Younga

Bio je ovo prvi međusobni dvoboj između Ćorića i Japanca koji trenutno zauzima šesto mjesto na ATP ljestvici. Nishikori će u 2. kolu igrati protiv Amerikanca Sama Querreyja koji je sa 7:6 (5), 6:4 bio bolji od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir u Tokiju igra se na tvrdoj podlozi, uz nagradni fond od 1,26 milijuna dolara. Osim Ćorića, od hrvatskih je tenisača u ždrijebu i Marin Čilić kojeg na startu očekuje dvoboj protiv Amerikanca Donalda Younga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo