BANDIĆ PROTIV MARVELOVIH JUNAKA: / 'Dao sam nalog da se Arena oslobodi za Davis Cup'

Image
Foto: PIXSELL, Davor Višnjić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u srijedu kako je dao nalog ravnatelju Arene Zagreb da osigura slobodan termin za finale Davis Cupa, koje je na rasporedu od 25. do 27. studenoga.

21.9.2016.
15:24
PIXSELL, Davor Višnjić
VOYO logo

Na pitanje novinara hoće li se finale Davis Cupa igrati u Areni Zagreb, Bandić je rekao kako je "dao nalog ravnatelju Arene da osigura slobodan termin taj tjedan kad je finale Davis Cupa". Kazao je kako je bio u Bratislavi 2005. kada smo bili sretni jer smo osvojili Davis Cup, pobijedivši Slovake, te da bi bilo lijepo u Zagrebu pobijediti.

'Ako bude u Splitu, ići ćemo gledati'

"Hrvatski teniski savez će zajedno s Gradom Zagrebom i Splitom odlučiti gdje će biti finale. Uglavnom, mi smo spremni prihvatiti taj najveći sportski događaj. Dao sam nalog da se oslobodi taj tjedan u Areni, a šta će biti, pustite to vremenu. Uglavnom, Zagreb želi biti domaćin, ima kapacitete i želimo to organizirati. Ukoliko se donese odluka da to bude u Splitu, mi ćemo to poštivati i ići ćemo u Split gledati, pa ne mora sve biti u Zagrebu. Ali mi smo svoje napravili, meni je duša na mjestu, ja sam napravio ono što kao odgovoran čovjek trebam", poručio je Bandić na konferenciji za novinare pod nazivom "Akti gradonačelnika" u Gradskoj upravi, koju je organizirao u povodu sjednice zagrebačke Gradske skupštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GDJE ĆE SE IGRATI FINALE DAVIS CUPA? /

Čilić progovorio o problemu koji muči cijelu naciju

Image
GDJE ĆE SE IGRATI FINALE DAVIS CUPA? /

Čilić progovorio o problemu koji muči cijelu naciju

U zagrebačkoj Areni se upravo od 25. do 27. studenog održava šou Marvel Universe Live koji superjunake iz stripova i filmova donosi uživo pred gledatelje u zahtjevnoj produkciji, pa su organizatorima potrebne velike dvorane. Termin za taj šou je odavno rezerviran, a i ulaznice su već u prodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo