U ZAGREBU PO TROFEJ?

BANDIĆ PROTIV MARVELOVIH JUNAKA: ‘Dao sam nalog da se Arena oslobodi za Davis Cup’

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u srijedu kako je dao nalog ravnatelju Arene Zagreb da osigura slobodan termin za finale Davis Cupa, koje je na rasporedu od 25. do 27. studenoga.

Na pitanje novinara hoće li se finale Davis Cupa igrati u Areni Zagreb, Bandić je rekao kako je “dao nalog ravnatelju Arene da osigura slobodan termin taj tjedan kad je finale Davis Cupa”. Kazao je kako je bio u Bratislavi 2005. kada smo bili sretni jer smo osvojili Davis Cup, pobijedivši Slovake, te da bi bilo lijepo u Zagrebu pobijediti.

‘Ako bude u Splitu, ići ćemo gledati’

“Hrvatski teniski savez će zajedno s Gradom Zagrebom i Splitom odlučiti gdje će biti finale. Uglavnom, mi smo spremni prihvatiti taj najveći sportski događaj. Dao sam nalog da se oslobodi taj tjedan u Areni, a šta će biti, pustite to vremenu. Uglavnom, Zagreb želi biti domaćin, ima kapacitete i želimo to organizirati.  Ukoliko se donese odluka da to bude u Splitu, mi ćemo to poštivati i ići ćemo u Split gledati, pa ne mora sve biti u Zagrebu. Ali mi smo svoje napravili, meni je duša na mjestu, ja sam napravio ono što kao odgovoran čovjek trebam”, poručio je Bandić na konferenciji za novinare pod nazivom “Akti gradonačelnika” u Gradskoj upravi, koju je organizirao u povodu sjednice zagrebačke Gradske skupštine.

GDJE ĆE SE IGRATI FINALE DAVIS CUPA? Čilić progovorio o problemu koji muči cijelu naciju

U zagrebačkoj Areni se upravo od 25. do 27. studenog održava šou Marvel Universe Live koji superjunake iz stripova i filmova donosi uživo pred gledatelje u zahtjevnoj produkciji, pa su organizatorima potrebne velike dvorane. Termin za taj šou je odavno rezerviran, a i ulaznice su već u prodaji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr