TALIJANI SU UVJERENI: / 'Dinamo je sve dogovorio s posrnulim velikanom, dva Hrvata idu u Milan'

Image
Foto: Sanjin Strukić
Image
Foto: Sanjin Strukić

Suigrači iz reprezentacije mogli bi zajedno zaigrati u slavnom Milanu.

7.7.2016.
9:27
Sanjin Strukić
VOYO logo

Sudeći prema pisanju talijanskog Mediaseta trakavica oko budućnosti hrvatskog reprezentativca MarkaPace je završena. Naime, Talijani tvrde da će krilni napadač karijeru nastaviti u Milanu. Navode kako su klubovi dogovorili uvjete transfera te da će Zagrepčanima će na račun biti uplaćeno 20 milijuna eura plus još pet u bonusima. Mediaset navodi kako je ključni trenutak bio dolazak Milanovig izvršnog direktora Adriana Gallianija u Zagreb.

Stiže i Realova zvijezda

Football Italija piše pak kako su Juventus i Napoli odistali zbog cijene igrača, koja se udvostručila poslije Eura. Dodaju i kako još uvijek postoji jak interes Borussije Dortmund te da bi oni mogli ugroziti Pjacin prelazak u Milano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, u Milanu bi mogao završiti i Mateo Kovačić. Gazzetta dello Sport piše da se Rossoneri nadaju da će ga uspjeti dovesti iz Reala. Galliani je, tvrde oni, prije odlaska u Zagreb svratio do Špajnolske kako bi uz Kovačića dogovorio i dolazak brraniča Villarreala Matea Musacchia.

Image
Image

Za njih dvojicu Milan bi trebao isplatiti oko 78 miljuna eura. Dio novaca navodno namjeravaju nadoknaditi prodajom Carlosa Bacce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je, inače, prije nekoliko dana prodan kineskom konzorciju i uskoro se očekuju njihova velika ulaganja u klub kako bi i vratili u vrh talijanskog i svjetskog nogometa. Stoga su imenovali i novog dosta ambicioznog trenera Vicenza Montellu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo