IDOL NAVIJAČA

TALIJANI OPČINJENI SUPER MARIJEM: ‘Malo je napadača poput njega, nezamjenjiv je u Juventusu’

Hrvatski napadač Mario Mandžukić po tko zna koji put oduševio je navijače slavnog Juventusa svojom izrazitom borbenošću zbog koje je praktički u momčadi Maxa Allegrija postao nezamisliv.

Redovito na njegov račun stiži pohvale kako trenera, tako i suigrača i navijača. Talijanski Tuttusport u utorak je također opjevao reprezentativca Hrvatske.

PLJUŠTE POHVALE NA MANDŽUKIĆEV RAČUN: ‘On je motor koji neprestano radi. Pokazao je koliko je dobar’

U tekstu pod naslovom ‘Zaljubljenici u Mandžukića, nije na prodaju’, pišu kako se navijači Juventusa sve češće pitaju može li klub bez igrača poput Vatrenog. Odgovaraju negativno ‘pogotovo u tranziciji na taktičku formaciju 4-2-3-1’.

“Teško je pronaći napadača s tolikom požrtvovnošću i zalaganju poput njega. Juventus je, u stvari, počeo razmišljati o budućnosti bez njega jer su došle ogromne ponude za Hrvata. Iz Kine su mu nudili silne milijune, koje bi rijetko koga ostale ravnodušnim, no ne i Super Marija. On je odgovorio ‘ne, hvala’ i tako je još više prirastao srcima navijača, kojima je postao idol”, navodi Tuttosport.

Tvrde kako Mandžukić želi završiti sezonu u Juventusu nakon čega je sve moguće. Ali vodstvo kluba je sve sklonije razmišljanju navijača koji ga smatraju neprocjenjivim te će ga nastojati zadržati.

“Pogotovo ako formacija 4-2-3-1 ostane glavnom u budućnosti. Allegri jako cijeni napadača pogotovo njegovu požrtvovnost, talent i temperament zbog čega je nezamjenjiv. Stoga ga Juventus želi zadržati, ali i jer unatoč gomili osvojenih trofeja i dalje razmišlja samo o njima, pogotovo o onom u Ligi prvaka”, završava tekst.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr